магазин за климатици


Серията Power Multi на Mitsubishi Electric - дизайнерски решения за Вашия дом, вила и офис 

Power Multi e нова разновидност на популярните инверторни мултисплит климатични системи на Mitsubishi Electric. Moщна и тиха, Power Multi е проектирана специално за домове, жилищни сгради, магазини и офиси, и със своя дълъг списък от качества е повече от достатъчна, за да Ви създаде идеален комфорт.

Тих режим на работа

Серията Power Multi работи толкова тихо и безпроблемно, че Вие се наслаждавате на комфорта без дразнещи шумове. Ако климатикът Ви работи при ниско работно натоварване, шумовите нива ще се понижат автоматично. Чрез подобрение дизайна на перките на вентилатора и нова форма на решетката, е постигната изключително тиха работа. Power Multi са дори още по-тихи, когато външната температура падне, защото автоматично се включват на по-тих режим на работа, намалявайки работния шум с 3 dB. 

Висок COP (коефициент на трансформация)

Спестяването на електроенергия с инверторната технология Power Inverter, разработена от Mitsubishi Electric, не само намалява Вашите сметки за електричество, а също така опазва околната среда. Тази ефективност запазва енергията на Земята и парите във Вашия джоб.

Много възможности за избор на вътрешни тела

Серията Power Multi на Мitsubishi Electric удовлетворява всичките Ви нужди. От разнообразната продуктова гама, класифицирана в 12 вида и 36 модела, можете да изберете вътрешно тяло с оптимални характеристики за даденото приложение, интериор и размер на помещението.

Лесно инсталиране

Трудното инсталиране, освен всичко друго, струва повече. Затова Mitsubishi Electric се постараха да направят серията Power Multi възможно най-лесна за монтаж и поддръжка. Не само разпределителната кутия улеснява поставянето на тръбите, но и новата конусна връзка елиминира нуждата от оксижен за по-лесно и безопасно инсталиране.

2010-08-11