магазин за климатици


Мадридските хотели с най-много климатици в Европа

2010-07-26

22:43:38

luxury room air conditioning

снимка: Хотел Зора

Европейски хотели без климатици-(не)възможно

източник: Profit.bg,редактор: Админ

Последните статистики сочат, че 72,7% от хотелите в испанската столица Мадрид са оборудвани с климатик. Това показва, че Мадрид заема първо място в тази категория сред всички европейските градове, съобщава уебсайтът Hotel.info. Стана още ясно, че ваканционни градове като Атина, Будапеща, Рим се нареждат малко след Мадрид по брой на хотелите, оборудвани с климатици от най-ново поколение. Сигурно още си спомняте малкото китно хотелче в Париж и не би Ви учудило, че известния френски град е на пето място с 38,8% от хотелите, които предлагат тази ‘екстра’ на клиентите си. Ние бихме отбелязали, че това е твърде малка цифра особено за град, който е атрактивна туристическа дестинация с претенции за отлично обслужване и топ хотелски стандарти. Прага, Лондон и Варшава заемат следващите три позиции съответно с 37.9%, 26.3% и 32.2%. Руската столица, Москва, се класира едва девета. Климатици има само в 23% от хотелите в Москва, където наскоро бяха отчетени рекордни положителни температури.

В заключение може да се каже, че наличието на климатик в една хотелска стая е не само препоръчително, но и задължително. Това не се отнася само за големите хотелски вериги, които изискват отлично оборудване, но и за малките фамилни хотелчета, чиито топ приоритет е доволния клиент. Според нас климатикът не е екстра, а необходимост и предвид голямото разнообразие от престижни марки, широките ценови диапазони и постоянни промоции, всеки хотел трябва да монтира климатик в хотелската стая и да не изисква допълнителна такса от съответния гост.

А Вие купихте ли си климатик? Ако все още се чудите, не се колебайте да разгледате нашите летни промоции и нашите професионални консултанти ще Ви предложат безплатен оглед! Подменете Вашия климатик на разумна цена, за да създадете уют в дома и комфорт в офиса!