магазин за климатици


Да си купим климатик това лято-изгодно, ефективно или разумно

2010-07-23

18:57:46

 

Климатиците от средния клас са най-изгодни

Лятото е в разгара си и е точното време, когато някои отиват на дълго чаканата почивка, а други отделят средства за саниране на жилището и подготовка за по-студените зимни месеци. Не е тайна, че летните жеги през юли и август провокират повечето хора да си закупят нов климатик на изгодна цена или да направят профилактика на стария. В сегашното икономическо състояние в страната, потребителската кошница на клиентите се е свила и е напълно логично да се търсят среден клас климатици, които са с най-доброто съотношение качество, цена и енергоспестовност. Нашите лични наблюдения показват, че най-много се купуват климатици в ценовия интервал 800-1000лв, тъй като предлаганите модели и качествени брандове са достатъчно добри за борба и с жегите през лятото и зимния студ.

Определено един от най-търсените климатици това лято е представител на престижната търговска марка Daikin, която е символ на качество и надеждност. Едно предложение на уникалната цена от 879лв е Даикин FTYN25G, който притежава и функцията за естествено овлажняване на въздуха.

Проблемът на повечето климатици обаче е, че точно когато ти трябват най-много, отказват да работят. Важно е да се знае, че при много ниски температури външните тела на кондиционерите често замръзват. Така при минус 10 градуса може да се окажете без отопление, ако разчитате на по-евтин модел. И тук идва въпросът - дали да закупим относително евтин климатик като Нео или да се доверим на топ кондиционери като Дайкин? Моделът на Дайкин, който описахме по-горе, е на малко по-висока цена, която по принцип е достъпна за хората със средни и високи доходи, но си струва да отделите повече пари, защото покупката на климатик е дългосрочна инвестиция и правилният избор ще възвърне стойността си многократно с времето.

Дори и да решите да се спрете на малко по-скъп модел инвенторен климатик като Sharp, и не разполагате с цялата сума за закупуване на това ‘бижу’ на семейния уют (все пак не трябва да пропускате любимата Ви морска почивка), то отлично решение е да се възползвате от лизинговите схеми на изплащане, които спестяват нерви и доста средства в пиковия летен сезон. Вимакс Ви предлага гъвкави лизингови схеми от Jet Credit и TBI credit, защото Вие, клиентите, сте важни за нас. Едно прохладно лято с климатици от Вимакс - топ модели на Sharp, Daikin, Hitachi, Panasonic, Osaka, Fuji, Fujitsu. Имате нужда от съвет, не знаете как да изберете климатик и на коя марка да се доверите? Съседът Ви постоянно се оплаква от бръмчащия си климатик Haier в хола, който купи миналото лято от промоция на Technopolis, не допускайте грешка, допитайте се до нас и ние ще Ви предложим професионална консултация и безплатен оглед! Климатици от Вимакс - едно прохладно лято и уютна, топла зима!