магазин за климатици


Новата серия Etherea на Panasonic


Новата серия Etherea чиста ефективност


Новите модели Etherea на Panasonic предлагат максимална ефективност във всички аспекти.  Те са с минимална консумация, благодарение на новата система Eco Patrol, която усеща нивото на присъствие на хора в стаята и тяхната активност, и съответно регулира режима на работа. Тази функция, заедно със системата Inverter+, осигурява до 71% икономия на енергия при термопомпа и до 60% икономия на енергия при охлаждане.

Тези супер тихи климатизатори гарантират най-чистия въздух с грижа за вас и вашето семейство. Те са оборудвани с високоефективни технологии, като пречистващата система E-ion plus, елиминираща вредните микроорганизми, вируси, плесени и бактерии, и системата за меко изсушаване, предотвратява намаляването на влажността.

 

 

 

Eco Patrol сензорът оптимизира работата според условията: 

По-прецизен контрол на температурата


Всички предмети излъчват инфрачервени лъчи, които макар невидими, могат да се засекат като топлина от Eco Patrol сензора, ако са в рамките на зоната за откриване. Когато един човек се движи в рамките на зоната за откриване, Еco Patrol сравнява температурата на обекта със стайната температура, за да определи дали това е човек, и нивото му на активност въз основа на неговото движение.

 

До 30% икономия в енергията


Енергоспестяващите предимства на Eco Patrol се проявят най-силно, ако климатизаторът се остави включен в стая, която не се използва постоянно. Например, когато стаята е празна 2 часа, климатизаторът оставя температурата да се увеличи с 3°C, с което се спестява до 30% електроенергия. Когато някой влезе в стаята, климатизаторът възстановява зададената температура, осигурявайки непрекъснато охлаждане.